Safina fanclub
Image default
Cadeau

Ontdek de leukste Disney shop van Nederland

 

Bent u op zoek naar een Disney shop voor een mooie Disney puzzel? Of wellicht een Disney beeld van een karakter uit een legendarische Disney film? De meest magische Disney winkel ligt zonder enige twijfel in het centrum van Roermond. Overtuig u zelf en neem eens kijkje bij de de leukste en meest spraakmakende Disney shop en Harry Potter winkel van Nederland. De winkel in Roermond heeft overigens ook een prachtige webshop die het meest aansluit op de officiële Disney webshop. Maar een tripje naar Roermond is voor de échte Disney-fans zeker de moeite waard. De stad Roermond en het Designer Outlet Center wordt jaarlijks bezocht door miljoenen mensen uit het binnen- en buitenland. Roermond heeft een mooi en levendig centrum. Disney-fans die een dagje naar Roermond hebben gepland kunnen het perfect combineren met een bezoek aan deze prachtige Disney winkel. De winkel bevindt zich op een mooie locatie in de binnenstad, vlakbij de leuke terrasjes van omringende horecazaken en het station. Dus heeft u binnenkort een bezoek aan het Designer Outlet Center in Roermond gepland en bent u een echte Disney-verzamelaar of liefhebber? Bezoek dan ook de meest magische Disney shop van Nederland.

Disney shop met topmerken en uitgebreide collecties

Overtuig uzelf en ontdek een groot assortiment aan Disney-artikelen zoals beeldjes van Disney Traditions by Jim Shore in de in Roermond gelegen Disney shop. Ook van merk het Loungefly is een uitgebreide collectie portemonnees en tassen in het assortiment opgenomen. Voor decoratie-artikelen van de merken Half Moon Bay en Widdop & Co bent u hier ook aan het juiste adres. Naast glazen, mokken, borden, rugzakken en wanddecoratie zijn er ook leuke pluche knuffels, geurkaarsen, magneten en notitieboekjes verkrijgbaar. Kortom, teveel om op te noemen. Zowel in de winkel als in de online shop zijn artikelen van Star Wars, Marvel, Harry Potter en uiteraard Disney verkrijgbaar. U vindt er ook een uitgebreid assortiment aan artikelen van gerenommeerde merken zoals Egan, Abysse Corp, Disney Enchanting, Francal, Danielle Nicole, Karactermania, Grand Jester, Department 56, Britto en Disney Showcase.

Bezoek Kings & Queens Disney shop Roermond

De Disney shop voelt als een warm bad want Tom en Martin, de eigenaren van Kings & Queens, houden van persoonlijk persoonlijk contact in de winkel én online. Kings & Queens is namelijk ook heel actief op social media. Trouwe en ook minder trouwe klanten worden tijdens Facebook live-streams blij gemaakt met speciale kortingscodes. Met deze kortingscodes kunnen klanten producten voordeliger aanschaffen in de webshop, maar ook zelf afhalen in de winkel in Roermond. Martin en Tom van Kings & Queens zijn actief op social media en gaan actief aan de slag met verzoekjes die via hun social media binnenkomen. De fanbase van deze hartverwarmende heren groeit enorm hard. Er reizen zelfs fans van Kings & Queens af naar Roermond voor een selfie met beide heren. Bent u al nieuwsgierig? U vindt Kings & Queens aan het Stationsplein 1 in Roermond. Over voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving hoeft u zich geen zorgen te maken. Bezoek gerust kings-queens-store.com voor meer informatie, de uitgebreide collectie, of de openingstijden van deze magische Disney shop in Roermond.

https://kingsqueens-store.com/product-categorie/disney/