Safina fanclub
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop die taartjes verstuurd die geleverd worden door de brievenbus. Brievenbusbanket.nl heeft lang nagedacht om voor u heerlijk gebak te ontwerpen wat precies in de afmetingen van een brievenbus doosje past. Het verzenden van een brievenbus taartje heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven voor de levering, omdat de ontvanger het pakketje niet aan hoeft te nemen van de bezorger. Dit maakt het ontvanger van het brievenbus taartje nóg leuker en makkelijker. 

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende smaken en maten taartjes per post waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u kiezen uit Haagsche Hopjes banket, Chocolade banket, Walnoot Sinaasappel banket en Kaneelbanket. Kunt u niet kiezen uit deze heerlijke smaken? U kunt ook soorten combineren in een groter formaat combinatiebox, zodat de ontvanger een proeverij heeft aan brievenbus taartjes. 

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een prettige en unieke ervaring. De ontvanger maakt als eerste het doosje open en vindt daarin een ansichtkaart met een persoonlijk bericht van de verzender. Vervolgens kan de ontvanger genieten van dit heerlijke brievenbus taartje. 

Een brievenbus cadeau versturen is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop brievenbusbanket.nl, vervolgens kiest u uit het assortiment, schrijft u een persoonlijke boodschap en rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau is geschikt voor verschillende gelegenheden. Valentijnsdag en Moederdag komen er alweer aan, maar een verjaardag of kraam cadeau op afstand is ook zeker mogelijk. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt of zakelijke bestellingen. Bijvoorbeeld voor uw personeel of collega’s die nu thuis zitten door de huidige situatie. Of u nou 10 of 10.000 stuks taartjes per post wilt versturen, het is geen probleem voor brievenbusbanket.nl.

U kunt nu ook relatiegeschenken betsellen in uw eigen huisstijl. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via de telefoon of via de mail voor meer informatie of om de opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

 

https://www.brievenbusbanket.nl/