Safina fanclub
Image default
Kunst en Kitsch

Behoefte aan iets unieks in jouw woning? Ga dan voor kunst!

Ben jij ook zo klaar met de standaard meubels en accessoires in jouw woning of kantoorruimte? En raak jij ook altijd zo inspiratieloos in alle simpele woonwinkels bij jou in de buurt? Dat snappen wij heel goed! In de meeste winkels zijn er vrijwel geen opvallende meubels of andere objecten te vinden die je meteen overtuigen. Gelukkig is hier een simpele oplossing voor. Ga voor kunst in huis en laat de zintuigen van je lichaam prikkelen! Van meubels, tot schilderijen en sculpturen. Er zijn genoeg soorten kunstobjecten die een perfecte toevoeging in jouw huis of kantoor kunnen vormen. Hoe je tot de perfecte kunstwerken komt vertellen wij jou in deze blog!

Wat past er bij jou?

Iedereen herkent het wel, het gevoel dat er iets ontbreekt in huis of op kantoor. Een bepaalde leegte die moeilijk te vullen is. Het is om deze reden belangrijk om erachter te komen wat er bij jou of de identiteit van de organisatie past. Het is essentieel om je zelf bepaalde vragen te stellen om erachter te komen wat bij je past. Ben jij of is het bedrijf meer traditioneel gericht of ga je voor modern? Hoe ziet de huidige interieurstijl eruit? Ga ook in overleg met je huisgenoten of vraag het personeel. De meningen van anderen tellen zeker mee, aangezien zij evenveel of zelfs meer tijd doorbrengen in een bepaalde ruimte.

Ga voor kunstadvies

Wanneer je groot en deels weet wat bij jou of de organisatie past is het zeker een aanrader om kunstadvies te vragen. Er zijn verschillende ateliers die gratis kunstadvies aanbieden om meer beleving te creëren in jouw woning of kantoorruimte met een kunstvoorwerp. Tijdens dit gesprek wordt er dieper ingegaan op de wensen en behoeftes die jij hebt maar ook de andere mensen die betrokken zijn bij de ruimtes. Verschillende dingen komen tijdens zo een adviesgesprek aanbod. Denk bijvoorbeeld aan welke kunststijlen passen bij de gewenste pand of woning, wil je gaan voor een sculptuur of ga je voor een schilderij. Van: schilderij Groningen tot schilderijen van andere steden, er is van alles mogelijk. Zodra alles duidelijk is gaat een kunstenaar voor jouw eigen ontwerp aan de slag, waardoor je een perfect kunstwerk op maar hebt.