Safina fanclub
Image default
Kunst en Kitsch

Kunstrestauratie van uw schilderijen bij een kunsthandel nabij Blaricum

Op het moment dat u in het bezit bent van een prachtig kunstwerk dat inmiddels erg verouderd is, kunt u altijd contact opnemen met Marquant; dé kunsthandel nabij Blaricum. Zij zijn een specialist op het gebied van kunstrestauratie en doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat uw schilderijen weer hun pracht terugkrijgen. Zo zullen deze schilderijen weer kunnen schitteren bij u aan de muur. Vragen inzake kunstrestauratie kunt u stellen door het contactformulier op de website in te vullen, door telefonisch contact op te nemen binnen de openingstijden of door een e-mail te sturen. Eén van de ervaren medewerkers van deze kunsthandel in de buurt van Blaricum zal u graag te woord staan en verder helpen.

 

Welke staat heeft uw schilderij?

De staat van uw schilderij is afhankelijk van vele factoren die hier invloed op kunnen uitoefenen. De medewerkers van deze kunsthandel in de buurt van Blaricum zullen dan ook altijd eerst met zorg het schilderij bekijken voordat zij over zullen gaan op het restaureren ervan. Het is ook mogelijk om uw schilderijen professioneel schoon te laten maken en de oude schilderijlijsten van uw schilderij te laten restaureren. Marquant Kunsthandel biedt een volledig pakket aan als het aankomt op zorg voor uw schilderijen. Het is wat je met recht noemt professionele kunstzorg.

Bezoek hen voor de verkoop van schilderijen

Behalve de restauratie van schilderijen, is deze kunsthandel in de buurt van Blaricum ook zeer actief met het verkopen van schilderijen en lijsten. Op de website is het mogelijk om een kleine greep te zien uit deze fantastische collectie van prachtige stillevens en stadsgezichten. Is uw interesse gewekt? De medewerkers van deze kunsthandel verstrekken u graag alle informatie die u wenst over hun kunstcollectie en ook over de werkwijzen van de kunstzorg die zij verstrekken. Het is binnen de openingstijden ook altijd mogelijk om even langs te gaan en een kijkje te nemen bij dit indrukwekkende bedrijf. Dus, laat u inspireren en klop snel eens aan bij deze kunsthandel in de buurt van Blaricum!