Safina fanclub
Image default
Kunst en Kitsch

Een kunstreproductie die tot in de kleinste details perfect is uitgewerkt

Bij Re-Art in Almere zijn ze gespecialiseerd in het maken van reproducties van kunstwerken. Ze zijn er voor de echte kunstliefhebbers, maar ook voor bijvoorbeeld musea en fotografen. Ze geloven in de allerbeste kwaliteit, dus u bent te allen tijde verzekerd van een perfecte kunstreproductie bij dit gerenommeerde bedrijf in Fine Art Print. Hun reproducties hebben een lange levensduur en garantie, want ze zijn gemaakt met de meest geavanceerde technieken en met de juiste kennis. Als u een kunstwerk wilt laten reproduceren, bent u zeker op de goede plek bij deze specialist!

Hoe ziet het productieproces eruit?

Wilt u een kunstreproductie laten maken door deze specialist in Almere? U heeft bij hen garantie op kleurechtheid en -houdbaarheid, de opstartkosten zijn laag en u heeft de keuze uit diverse materialen. Zo laat u een reproductie maken die volledig aan uw wensen voldoet. Eerst gaan ze het kunstwerk dat u wilt laten reproduceren scannen. Hierbij wordt het origineel met precisie uitgelijnd. De camera scant lijn voor lijn, waarbij elke millimeter precies dezelfde uitlichting krijgt. Vervolgens gaan ze de scan retoucheren. Oneffenheden als stofjes worden weggehaald en de handtekening wordt in overleg ook verwijderd, zodat deze later opnieuw gezet kan worden. Daarna gaan ze aan de slag met de proofing van de scan, waarbij ze in verschillende stappen en kleurproeven de scan zo dicht mogelijk bij het origineel brengen. Zodra deze fase is afgerond, worden alle gegevens opgeslagen in het archief, zodat ze bij herdrukken een referentie hebben. Ten slotte gaan ze het werk printen. Ze passen de maatvoering aan en u kiest zelf op welk materiaal het werk geprint gaat worden. Na deze fase heeft u een prachtig werk in handen!

Laat uw favoriete werk reproduceren

Wilt u graag een kunstreproductie laten maken van de allerbeste kwaliteit? Dan is Re-Art dé specialist in reproducties voor u. Ze helpen u graag door een perfecte reproductie te maken van het gewenste kunstwerk. Neem snel contact met ze op en informeer naar hun diensten en de materialen die ze gebruiken.

https://www.re-art.com/

Gerelateerde artikelen

Kunstrestauratie van uw schilderijen bij een kunsthandel nabij Blaricum

Kies voor een ├ęcht goed schildersbedrijf in Hengelo

De bijzondere visie van een beeldend kunstenaar