Safina fanclub
Image default
Kunst en Kitsch

Giclée printen drukken bij een specialist met kwaliteitskeurmerk

U kunt fraaie giclée prints laten afdrukken van uw kunstwerk. Of u nu foto’s wilt laten afdrukken of ervoor kiest om uw schilderij ook op papier aan te bieden en beschikbaar te maken voor een groter publiek, het is mogelijk als u kiest voor giclées. Deze vorm van afdrukken is haast een kunstvorm op zichzelf geworden, door de hoogwaardige kwaliteit aan beeldvorming. Uiteraard is het verstandig om bij een specialist uw prints te laten afdrukken. Enkel dan kunt u er zeker van zijn dat uw kunst een gelijkwaardige overeenkomst heeft met het origineel. Bij Re-Art kunt u vertrouwen op uitstekende service, aangezien ze hier beschikken over het kwaliteitskeurmerk “Certified Art Giclée’. Dit bedrijf reproduceert kunstwerken, door het aanbieden van giclées van hoogstaande kwaliteit.

Digitale printtechniek

In de hedendaagse maatschappij is het niet langer uitzonderlijk om afdrukken van uw kunstwerken te maken. De voordelen zijn talrijk, aangezien het ervoor zorgt dat u bij een groter publiek bekend raakt en ook uw kunst met meerdere mensen kunt delen. Waar u voorheen enkel het origineel kon verkopen, kunt u met de introductie van deze digitale printtechniek meerdere oplages laten draaien. Uiteraard dienen de giclée prints te voldoen aan hoge eisen. Kunstenaars en musea willen namelijk wel dat de afdruk zoveel mogelijk lijkt op het origineel. Bedrijven met het kwaliteitskeurmerk geven zekerheid over deze kwaliteit. Bij Re-Art kunt u uw kunst laten afdrukken als giclées en profiteren van verrijkende mogelijkheden.

Bescherming tegen invloeden

Waar het origineel van uw kunstwerk mogelijk kwetsbaar is voor schade, kunt u door het kiezen voor een giclée afdruk alsnog uw werk tentoonstellen. Bewonderaars krijgen een goed beeld van het oorspronkelijke kunstwerk, zelfs als het een print betreft. Veel musea maken reeds van deze mogelijkheid gebruik om kwetsbare stukken te ontzien. De giclée prints zijn vervaardigd met hoogkwalitatieve inkt en voorzien van uv-bescherming. Er ontstaan zo geen ontsierende strepen en uw kunst kan door meer mensen worden gekocht.

https://www.re-art.com/