Safina fanclub
Image default
Huishoudelijk

Bespaar water dankzij deze zuinige douchekop

Het waterbesparende element Airdouche maakt van iedere douchekop een zuinige douchekop. Bespaar per jaar liters water en energiekosten door deze duurzame toevoeging te installeren. Dit kleine, waterbesparende element van Oxiwaterjet Europe zorgt ervoor dat u tijdens een douchebeurt tot de helft minder water gebruikt dan normaal, zonder in te hoeven leveren op een krachtige waterstroom. Al dat water dat u niet verbruikt, hoeft ook niet opgewarmd te worden. Hierdoor bespaart u met een zuinige douchekop dankzij de Airdouche honderden euro’s per jaar.

U hoeft niets in te leveren aan comfort

Ervaar de kracht van de zuinige douchekop bij deze specialist. Door luchtdruk toe te voegen aan de waterstraal, verbruikt u minder water zonder dat u in hoeft te leveren aan douchecomfort. U kunt de collectie bekijken op de website van deze specialist. Word meer bewust van je water- en energieverbruik en schaf een energiebesparende douchekop aan. U bespaart niet alleen liters water per jaar, ook in uw portemonnee zult u een positieve verandering merken. Het waterbesparende element is te installeren op iedere non-eco douchekop.

Combineer water besparen met hoogwaardig design

Maak naast uw zuinige douchekop ook de rest van uw woning waterbesparend dankzij de producten van deze specialist. Ontdek het aanbod aan zuinige opzetstukken voor de kraan in uw badkamer en uw keuken en bespaar per jaar nog meer water. Deze specialist heeft meerdere opties voor een waterbesparende kraan, dus er zit altijd iets tussen voor u. Ga bijvoorbeeld voor de Helix-collectie, een opzetstuk die hoogwaardig design combineert met waterbesparing. Deze specialist heeft ook geschikte opzetstukken voor scholen of andere openbare gebouwen. Komt u er niet uit? Vraag deze specialist naar de mogelijkheden en krijg passend advies op basis van uw wensen en budget.

Ontdek het assortiment aan zuinige douches van deze specialist

Wilt u een zuinig douchen zonder in te hoeven leveren op douchecomfort? Deze specialist staat voor u klaar. Ontdek de collectie via de website van deze specialist. Hier vindt u tevens de contactgegevens indien u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen. Deze expert in het besparen van water en energie helpt u graag verder.