Safina fanclub
Image default
Huishoudelijk

Druk bezig met mig mag lassen?

Wanneer men spreekt over MIG MAG lassen, dan spreek je eigenlijk over twee vormen van lassen. Maar hoe kom je erachter welke vorm van lassen past bij jouw product? Wanneer je staal wilt lassen, dan spreek je dus over MAG en bij RVS en aluminium spreek je over MIG. Echter levert het wel hetzelfde resultaat, alleen dan met een ander product.

 

Vaak denkt men dat het wel “even” lukt, maar zodra je ermee aan de slag gaat merk je het verschil. Hierdoor is het verstandig om een specialist in te schakelen die jouw product krachtig en vakkundig kan verwerken. Nu lijkt het vinden van een specialist niet lastig, maar wel wanneer je kwaliteit en perfectie verwacht. Neem maar eens een kijkje op de website van Heurkens-veluw.nl. Bij dit bedrijf kan je niet alleen terecht voor alle materiaalsoorten. Ook denken zij graag met je mee zodat jouw product vervaardigd kan worden.

 

Nu weet vrijwel iedereen wel wat je met MIG MAG lassen kunt bereiken. Maar heb jij ook eens gehoord van Tig lassen? Tig lassen wordt gebruikt voor staal, RVS en aluminium. Het prettige hiervan is dat er geen randen kunnen ontstaan waar vuil achter blijft zitten. Ideaal dus om te gebruiken voor specifieke bedrijven. 

 

Waarom uitbesteden van lastechnieken?

 

Natuurlijk zou je het zelf kunnen proberen en dan maar hopen dat het product precies is geworden hoe dat jij het in gedachten had. Alleen heeft men vaak te weinig tijd én ervaring om het product naar wens te maken. Hierdoor kan je er beter voor kiezen om een specialist in te schakelen. Zij weten immers als geen ander hoe dat je de lastechnieken moet uitvoeren. Bovendien denken zij alleen in oplossingen. Wel zo prettig om te weten is dat je bij Heurkens-veluw.nl een stuk voordeliger uit bent dan wanneer je het elders gaat zoeken. 

 

Overigens is het Tig lassen een stuk schoner dan wanneer je gaat MIG MAG lassen. Al verwacht je in alle gevallen dat het product precies wordt bewerkt hoe dat jij het wilt hebben. Het voordeel bij Heurkens-veluw.nl is dat zij een team klaar hebben staan die de nodige ervaring heeft en jou hiermee enorm goed kan helpen. Neem gerust een kijkje op de bovenstaande website als je hier meer informatie over wilt ontvangen. 

Overigens kan je ook zeer snel en eenvoudig een offerte opvragen via de website.