Safina fanclub
Image default
Geschenken

Beste 5 Tips bij het Kopen van Cadeaus voor Werknemers

Telkens weer hetzelfde cadeau geven kan de waarde in de ogen van de ontvanger verminderen en de indruk wekken dat u niet goed nadenkt over wat u geeft. Cadeaus voor familie of vrienden zijn gemakkelijker dan kopen voor mensen die u niet zo goed kent, zoals voor uw werknemer of zakenpartner.

Het kiezen van een cadeau wordt ingewikkelder, u moet over veel dingen nadenken en opletten voordat u beslist welk cadeau u wilt schenken. Het geven van geschenken aan werknemers is tegenwoordig niet alleen beperkt als een beloning van het bedrijf. Sommige bedrijven geven ze ook aan werknemers op bepaalde feestdagen.

Heeft u er ooit aan gedacht om een relatiegeschenk set te geven? U kunt kiezen welke items er in passen. Dit maakt het uniek en speciaal. Maak er een perfect cadeau van voor al uw werknemers. Hier zijn een paar tips voor combinaties waaruit u kunt kiezen bij het samenstellen.

  1. Koffiebeker & dagboek

Voor kantoormedewerkers is koffie in de ochtend de meest genoten drank. Door hen een tumbler te geven, bent u ook betrokken bij het redden van het milieu tegen piepschuim en kartonnen bekers. Combineer met een dagboek voor het maken van belangrijke notities of vergadermateriaal, geschikt voor drukbezette mensen.

  1. Terrarium plant & kalender

Het geven van vetplanten als cadeaus voor werknemers is ook een goede optie. Naast het decoreren van het bureau, verbetert het hebben van planten in de buurt van de werkruimte ook de stemming en reinigen ze de lucht in de kamer.

Succulenten zijn gemakkelijk te verzorgen en hebben niet veel zonlicht nodig, dus het is goed om ze in een kamer met weinig zonlicht te zetten. Ze hebben niet veel water nodig, dus ze maken uw tafel niet vuil. Of u kunt ook cactus nemen, die is nog eenvoudiger dan een vetplant omdat een cactus kan overleven zelfs als u hem slechts één keer per week water geeft.

Combineer het plantje met een bureaukalender en het zal een bureau decoratie pakket zijn.

  1. Thee of koffie melanges & mokken

Geef uw werknemers speciale thee- of koffie melanges cadeau, perfect voor de cafeïne behoevenden. Probeer unieke melanges van lokale koffie- of theehuizen, gebruik een mooi verpakkingsontwerp om het specialer te maken. Het is een erg handig geschenk, uw werknemers kunnen het thuis gebruiken of op het werk tijdens een pauze. Perfect om te combineren met mooie mokken.

  1. Geschenkkaarten & bakkerij pakketten

Door uw werknemers restaurant cadeaubonnen te geven, kunt u de waarde van de kaart bepalen. Uw werknemers kunnen hun echtgenoten of dates meenemen voor een etentje. U kunt ook boekenwinkel, mode of een ander soort cadeaubon geven en dit combineren met lokale koekjes pakketten van de bakkerij om hun dag speciaal te laten voelen.

  1. Naamkaarthouder & pen

Het gebruik van een naamkaartje is heel noodzakelijk voor sommige mensen. Ze weten nooit wanneer deze nodig zijn bij het voorstellen aan nieuwe mensen en het creëren van nieuwe werkrelaties. Met een naamkaarthouder is het makkelijker om het naamkaartje bij u te dragen en ziet het er eleganter uit dan wanneer u ze in een portefeuille opbergt. En als u de naamkaarthouder combineert met een pen is het een goede combinatie.

En dat zijn een paar tips van cadeau combinaties en relatiegeschenken voor uw medewerkers. Welk cadeau gaat u deze keer geven?