Safina fanclub
Image default
Geschenken

Verzekerd van iets unieks met een fairtrade geschenk

Iets unieks en fairtrade, daar ben je bij Embrace the World van verzekerd. In deze winkel, die is opgericht door twee mensen met een passie voor geschiedenis, het leven, duurzaamheid en fairtrade producten, vind je authentieke en handgemaakte producten die afkomstig zijn vanuit de gehele wereld. Wanneer je iets bestelt bij deze winkel ben je verzekerd van een fairtrade geschenk dat origineel is. Zo hoef je dus niet langer bang te zijn dat er iemand is die hetzelfde cadeau geeft. Daarnaast ben je ook verzekerd van een blije ontvanger. Zo zijn er steeds meer mensen die het belang van fairtrade en duurzaamheid in gaan zien, iets waarvoor de bezitters van de speciale winkel ontzettend dankbaar zijn.

Een geschikte productcategorie voor ieder persoon

Iedere persoon is verschillend en uniek. Zo zul je ook je fairtrade geschenk uitkiezen aan de hand van de interesses, persoonlijkheid en hobby’s van de ontvanger van het cadeau. De webwinkel van Embrace the World speelt hier prettig op in. Zo zijn er verschillende productcategorieën gemaakt waardoor je snel en simpel een geschikt presentje vindt voor ieder type persoon. Voor de mensen die graag buiten zijn, zijn er bijvoorbeeld diverse mooie tuinartikelen beschikbaar. Ook vind je er fairtrade dierenbeeldjes voor de echte dierenliefhebbers en tassen voor de avonturiers. Kortom, de keuze is reuze voor zowel jezelf als een ander.

Kies voor iets lekkers

Heb je het perfecte fairtrade geschenk gevonden maar wil je er graag ook nog iets lekkers bij doen? Ook dit is mogelijk. Zo worden er in de webshop tevens diverse smaken hakhoning verkocht zoals eucalyptus en sinaasappel. Hakhoning is een authentieke lekkernij die zijn oorsprong vindt in Frankrijk. Met honing die afkomstig is van lokale imkers en verse kruiden is de eeuwenoude lekkernij tevens honderd procent natuurlijk. Daarnaast kan het zowel los gegeten worden, maar kun je er ook smakelijke thee van maken. Een natuurlijk lekker extraatje dus!