Safina fanclub
Image default
Geschenken

Waarom bedrukte opbouwbare tasjes perfect zijn voor meer zichtbaarheid

Plastic troep en tasjes afval

We weten het allemaal: we moeten van al het afval af. Als je in Nederland een beetje om je heen kijkt valt het je waarschijnlijk ook op wat een zwerfvuil er overal op straat ligt. Het is onvoorstelbaar en als er wat ligt is er uit onderzoek gebleken zijn mensen er sneller toe geneigd om hun troep er dan maar bij te gooien. In plaats van even naar een prullenbak te lopen of mee naar huis te nemen en daar weg te gooien. Het is dus zaak er voor te zorgen dat alles schoon blijft. Gelukkig is er vanuit de overheid beslist dat er vanaf 2016 geen plastic tasjes zomaar weggegeven meer mogen worden, dat scheelt al iets. Want als iemand er voor betaald heeft zijn ze eerder geneigd niet zomaar weg te gooien. De plastic tas heeft iets van waarde gekregen dus doe je er vaker mee.

Bedrukte tasjes als oplossing van een probleem

Iedereen is dol op opvouwbare tasjes want er past best een hoop in en je kunt ze makkelijk even meenemen. Als ze opgevouwen zijn passen ze met gemak in je jaszak, zodat je niet de hele tijd met een tas hoeft te zeulen. Je weet soms niet van te voren of je hem nodig gaat hebben en deze past gewoon in je jaszak en is dan altijd bij de hand. In mijn auto liggen er altijd een paar voor het geval dat. En een paar extra in je handtas, want je weet maar nooit.

Relatiegeschenk of klein cadeautje

Dit is een voorwerp wat werkelijk iedereen wel eens nodig heeft. Alle leeftijden van kind tot ouderen, dus je doet er altijd wel iemand een plezier mee. En je doet er ook nog een goede daad mee want het vermindert de afvalberg. Je gebruikt hem immers meerdere keren, zo niet jaren. En als ze een keer vies worden is dat geen probleem want dan gooi je ze gewoon in de wasmachine. Een prima geschenk dus.

Waarom bedrukte opvouwbare tasjes perfect zijn voor meer zichtbaarheid

Als je er voor zorgt dat een opvouwbaar tasje leuk bedrukt is met jouw bedrijfsnaam erop dan zorgt dat automatisch voor reclame en dat je gevonden wordt. Het is natuurlijk ook gewoon een reclamemiddel. Maar een duurzame manier van reclame maken. Je kunt ook nog kiezen uit verschillende materialen, natuurlijke of synthetische en verschillende modellen. En als je helemaal goed bezig wilt zijn, kun je kiezen voor een natuurlijke stof zoals katoen.

Zelf zijn we erg fan van de opvouwbare tasjes van Promo2000. Deze zijn van goede kwaliteit, maar toch zeer betaalbaar. Er is gelukkig genoeg te kiezen op het internet, dus kijk gerust even rond.

Gerelateerde artikelen

Beste 5 Tips bij het Kopen van Cadeaus voor Werknemers

Verzekerd van iets unieks met een fairtrade geschenk

Het verwerken van de as van overledenen in een diamant zorgt voor een zachter afscheid