Safina fanclub
Image default
Beauty en verzorging

Kies voor IPL in Nijmegen en stop de ongewenste haargroei

Je bent die haren die overal groeien steeds meer zat en wilt nu een keer een oplossing om hier niet iedere dag weer mee geconfronteerd te worden en mee bezig te zijn. Met de behandeling bij de IPL in hartje Nijmegen ben je in een klap van al die ongewenste haren af en geniet je van heerlijke gladde benen, zonder weer dat scheermes erbij te moeten pakken iedere dag en niet rustig naar een strand of zwembad te kunnen gaan zonder even een snelle check te doen of je je nog moet scheren. De IPL in Nijmegen bied je daarin onwijs veel voordelen en je kunt het ook snel laten doen, zodat je er niet langer mee hoeft te zitten. 

Behandelingen

De behandelingen van IPL in Nijmegen worden voornamelijk uitgevoerd in de salon, maar er is ook een mogelijkheid om bij je thuis te komen om daar die behandeling uit te voeren. Het licht dat er wordt geflitst met het bijzondere apparaat, wordt omgezet in warmte wat weer de zakjes van de haren in je huid verwijderd. Als er geen haarzakjes meer zijn kunnen er uiteraard ook geen haren meer. Groeien en zo roei je als het ware al je haren uit. Helaas kan je niet alle haarzakjes in een keer verbranden, omdat sommige dieper in de huid zitten en nog naar het oppervlak moeten komen. Daarom moet je een aantal behandelingen bij de IPL in Nijmegen ondergaan voor het beste resultaat. 

Factoren

Van een aantal factoren is het afhankelijk hoeveel van de behandelingen jij nodig zal gaan hebben. Wanneer je als vrouw de behandelingen bij de IPL in Nijmegen start, ben je binnen een klein aantal behandelingen wel klaar, maar als man kan het langer duren, omdat je dan meer haren hebt en de haren ook sterker en vaak donkerder zijn.