Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Maak kennis met de prachtige Imbarro kimono’s

Wil jij een prachtige Imbarro kimono kopen? Bekijk dan eens het aanbod Kimono’s op de website van Imbarro Home & Fashion. Al onze kimono’s worden met de hand gemaakt in India, waardoor ze allemaal uniek zijn. Je zal er geen tweede op de wereld van vinden. Dat maakt de kimono’s van Imbarro zo speciaal.

Een handig kledingstuk

Een kimono is een erg handig kledingstuk. Je kunt hem gebruiken als badjas, voor bijvoorbeeld ’s ochtends of ’s avonds na het douchen of tijdens het ontbijt. Maar je kunt een kimono ook prima overdag dragen. Met een leuke broek, goede schoenen en leuke accessoires maakt dit jouw outfit helemaal af en zul je er stralend bijlopen.

Kleurrijke prints

Onze kimono’s kenmerken zich over de vele kleurrijke prints. Zo hebben wij bijvoorbeeld hele leuke bloemenprints in verschillende kleuren. Een kimono zorgt dus echt voor die extra kleur in jouw outfit. Iedere kimono die wij in ons assortiment hebben is van 100% viscose. Ze zijn zoals al eerder gezegd helemaal met de hand gemaakt in India. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met respect voor het milieu, maar ook van de arbeidsomstandigheden van de medewerkers en natuurlijk respect voor de consument.

Tijdens de ontwikkeling van de kimono’s van Imbarro Home & Fashion houden wij rekening met de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor zijn de kleuren van onze kimono’s altijd bijdetijds. Dit in combinatie met onze echte “Imbarro” touch, zorgt er voor dat onze kimono’s erg in trek zijn. Het is een van onze populairste producten.

Onze kimono’s inkopen als winkelier

Wil jij onze Imbarro Home & Fashion kimono’s ook verkopen in jouw eigen winkel? Dat zouden wij geweldig vinden! Maak hiervoor eerst even een “dealer” account aan via onze website. Wanneer wij jouw aanvraag zien binnen komen, zullen wij deze direct accepteren, zodat jij toegang krijgt tot onze speciaal ontwikkelde “dealer” website. Hier kun jij gemakkelijk de kimono’s en natuurlijk andere producten inkopen voor in jouw winkel.

Vragen? Stuur ons gerust een email of neem contact op via de telefoon. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden!

https://www.imbarro.nl/fashion-mode/kimono-badjas.html